Новини сайту

Про організацію дистанційного навчання кафедрою КН та СА

 
Триус Ю.В.
Про організацію дистанційного навчання кафедрою КН та СА
Триус Юрій Васильович - Wednesday, 18 March 2020, 9:10 AM
 


Шановні студенти і аспіранти

спеціальностей 122 - комп'ютерні науки і 124 - системний аналіз!


Кафедра КН та СА, починаючи з понеділка 23 березня 2020 року і до кінця карантину в університеті, організовує проведення навчальних занять з курсів кафедри з використанням технологій дистанційного навчання. 

Навчання буде відбуватися у відповідності з розкладом занять на факультеті інформаційних технологій, за яким відбувалися звичайні заняття у другому семестрі (http://195.95.232.162:8082/cgi-bin/timetable.cgi).

Для організації дистанційних занять будуть використовуватися:

  • СПДН ФІТІС:  http://fitis.moodle.chdtu.edu.ua/ - для організації доступу до навчальних матеріалів з курсів, фіксації відвідуваності дистанційних занять студентами, їх навчальної активності та оцінювання результатів виконання індивідуальних завдань;
  • Skype (Viber та інші засоби) - для організації проведення онлайн лекцій і лабораторних занять.

Інформацію про організацію онлайн занять можна буде отримувати через розсилання повідомлень електронною поштою, через сервіси мобільного зв'язку, через новини в курсах СПДН ФІТІС, сторінку кафедри у facebookhttps://www.facebook.com/groups/122.124.chdtu/.

Для організації дистанційних занять потрібно:

  • надіслати повідомлення на електронну адресу кафедри: knitu@chdtu.edu.ua лист з Вашої діючої електронної пошти з указанням місця Вашого знаходження та номера мобільного телефону для оперативного зв'язку і створення груп для спілкування у сервісах мобільного зв'язку;
  • перевірити можливість Вашого доступу до СПДН ФІТІС і до електронних навчальних курсів, що вивчаються в другому семестрі Вашої спеціальності. Якщо доступу у Вас не буде, то потрібно повідомити про це на електронну пошту кафедри.

За активну участь у дистанційних заняттях студентам будуть нараховуватися додаткові бали до підсумкових балів з відповідних дисциплін кафедри КН та СА.   

Просимо всіх берегти себе і своє здоров'я та вірити, що все буде добре.